FIX / TEGRA
LED-LYSRØRSARMATURER
Lysrørsarmaturer med skærm eller reflektor, godkendt til LED lysstofrør. Perfekt til belysning af store områder, hvor der skal være lys i lange perioder ad gangen, og hvor energieffektiviten er i højsædet. 
PLATTA
lyspaneler
Slimline lyspaneler som både kan monteres i nedsænkede lofter eller hænges frit i wire som pendellamper. Fåes med en smal påbygningsramme, som giver et slankt design.
STAV
LED LYSRØR
Kvalitets LED-lysrør til anvendelse i butikker-, ride- og svømmehaller, kontorer, skoler, ejendomme, lagre, industri, hospitaler mm. Fås med både T8 og T5 sokler og endda i Plug'n Play løsning til nyere armaturer med elektronisk forkobling.
PIL
Skinne-spotlights
Skinnespotlights (tracklights) til detailforretninger og udstillinger, hvor der er krav om behageligt og fokuseret lys med perfekt farvegengivelse.
KILO
PENDELARMATUR
Professionelle pendelarmaturer i det rå industrilook til butikker. Serien er udviklet til produktionsmiljøer, og er særdeles hårdfør. Fås med et udvalg af forskellige skærme og kan desuden ombygges til dæmpbar.
Tella / Tella XL
Downlights
Downlights til direkte indbygning i isolering. Lav indbygninghøjde og meget høj finish. Udviklet i Danmark, med hurtig montage og let service for øje.