DOWNLIGHT TIL INDBYGNING DIREKTE I ISOLERING

TELLA ISO-33 DOWNLIGHT 
– KIPBAR I MEGET HØJ FINISH OG SELVFØLGELIG
MED ELWORKS 5 ÅRS GARANTI!

KØB DEN HOS DIN EL-INSTALLATØR FOR KR. 395,-

 

En butik kan være mange ting - men kedelig, det må den aldrig være. Sortiment, service og indretning skal gå op i en højere enhed, produkterne skal præsentere sig smukt og indbydende, og den besøgende skal føle sig godt tilpas fra først til sidst. Det kræver lys, masser af lys, og det kræver ikke mindst det rigtige lys.

I dag er det muligt at designe lys til butikslokaler på en langt mere præcis og salgsfremmende måde end før. Det har LED-teknologien sørget for.

Med LED-lys kan man f.eks. vælge farvetemperaturen og farvegengivelsen i lokalet, så agurken fremstår lækkert grøn, og den smukke sølvmetallakerede bil ser præcis så flot ud, som den vil se ud på gaden. LED-lys er velegnet både til indirekte belysning og spots på den enkelte vare. Læg dertil, at LED-lys hverken udsender UV-lys, der kan skade varerne, eller udvikler varme til gene for ansatte, gæster og sarte produkter i køledisken. Og sidst, men ikke mindst, kan butikken spare på elregningen med LED-lys - helt op til 70-80 % i mange tilfælde. LED-lys bruger nemlig langt mindre el end andre lyskilder, og levetiden er længere.

Hos Elworks Aaxsus er vi specialister i LED-lys til detailhandel, udstillinger og alle andre steder, hvor produkter skal præsentere sig bedst muligt. 

Kontakt os og hør om de mange muligheder, vi tilbyder - og vi er altid klar til at give dig gode råd og tips til dit butiksprojekt.