FIX / TEGRA
LYSRØRSARMATURER
Lysrørsarmaturer med skærm eller reflektor, godkendt til LED lysstofrør. Perfekt til belysning af store områder, hvor der skal være lys i lange perioder ad gangen, og hvor energieffektiviten er i højsædet. 
BURR
TIL KRÆVENDE MILJØER
Ekstra stærke projektører til fast montering på udendørs arbejdspladser og på steder med høj risiko for hærværk. BURR er godkendt i kapslingsklasse IP67 og tåler dermed al slags vejr.
STAV
LED LYSRØR
Kvalitets LED-lysrør til anvendelse i butikker-, ride- og svømmehaller, kontorer, skoler, ejendomme, lagre, industri, hospitaler mm. Fås med både T8 og T5 sokler og endda i Plug'n Play løsning til nyere armaturer med elektronisk forkobling.
BREDA
PROJEKTØRER
Kraftige projektører beregnet til at give maksimal lyseffekt på store arealer indendørs eller udendørs som f.eks. fabrikshaller og store lagerhaller.
KILO
PENDELARMATUR
Professionelle pendelarmaturer til industri og butikker. I serien tilbyder vi også eksplosionssikrede armaturer til produktionsmiljøer med meget støv, eller hvor der kan være risiko for udslip af skadelige dampe.
TYR
PARK OG VEJARMATUR
Energibesparende og robuste produkter til gadelamper og udendørs belysning i åbent og moderne design. TYR-serien tåler al slags vejr. Monteres på eksisterende master.