DER ER STADIG MANGE DER IKKE KENDER FORDELENE VED SKIFTE TIL ELWORKS LED-LYS...

Elworks leverer kvalitetsprodukter inden for el og lys til erhvervslivet, det offentlige og til boligen. LED diode teknologien er absolut det største, der er sket for belysning, siden den elektriske pære blev opfundet for over 200 år siden. Der er mange klare fordele ved skifte til LED-lys:

  • Bedre flimrefrit lys
  • Lys, der tænder med det samme
  • Lavere el-regning/forbrug
  • Mindre CO2 udledning

Elworks er en af de store leverandører til grossist- og detailmarkedet. Men vi kan meget mere end det. Vi yder også rådgivning og service til virksomheder, når det handler om el- og belysningsprojekter. Hos Elworks LED får du seriøs og professionel rådgivning til dit belysningsprojekt.

Vi står klar til at beregne DIN besparelse. Vi tilbyder opmåling, beregning og levering, og vi søger endda også tilskuddet for dig og din virksomhed.

Mange af vores kunder bruger deres "huselektriker" til at montere belysningen, men Elworks har også professionelle landsdækkende installatør-samarbejdspartnere, der kan stå for monteringen af dine nye armaturer, hvis du ønsker det. 

 

SKULLE DU VÆRE I TVIVL, OM DU ER KLAR TIL
ET SKIFTE TIL TIDSSVARENDE ENERGIBESPARENDE
LED-LYS TILBYDER VI EN TESTINSTALLATION
- SÅ DU KAN SE LYSET...

 

Kontakt Salgs- og afdelingschef Ulrik Johst på ulj@slet-dette.elworks.dk eller mobil 81 80 90 34, så vi kan indlede en uforpligtende dialog om opgradering til behagelig og miljøvenlig belysning for dig. Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Til inspiration kan du se et udpluk af nogle løsninger, vi har leveret til andre gode kunder her. Du kan også klikke videre her på siden og se vores produktprogram, som alle har energimærkning A+ til A++ og 5 års garanti. Produkterne er testet for op til 75.000 gange tænd/sluk og har en garantereret levetid på mellem 40.000 og 50.000 timer.

Derfor siger vi:

Elworks. Altid på den sikre side©