CATERPILLAR - virksomheden

Amerikanske Caterpillar er ikke mindre end verdens førende producent af entreprenør-, og minedriftsudstyr, diesel-, og naturgasmotorer, industrielle gasturbiner og diesel-elektriske lokomotiver. I over 85 år har Caterpillar gjort bæredygtige fremskridt mulige, og har forandret og udviklet sig positivt på alle kontinenter.

CAT – navnet og branded

Navnet og logoet giver associationer til betydelige industrielle fremskridt - CAT mærkets rolle er at stille de mekanismer, som kan levere vigtige fremskridt til rådighed for brugerne. Udstyr, service, teknologi, og kunderelationer - det er de redskaber, vi bruger til at hjælpe vores kunder til succes. CAT branded er øjeblikkeligt genkendeligt og højt anerkendt for altid at repræsenter solide og robuste produkter, der er super holdbare, høj kvalitet, og som man kan forvente pålidelighed af, i enhver situation.

CAT®lights

CAT lights er topkvalitet belysningsprodukter med absolut førende teknologi, der opfylder de højeste faglige standarder og normer. Alle vores lygter er udstyret med den nyeste LED-teknologi og udført i industrielle kvalitetsmaterialer, i alu, plast og gummi.