Miljøpolitik

Vi ønsker at inddrage miljøhensyn i forbindelse med virksomhedens aktiviteter, og vil aktivt arbejde på, at opfylde miljøkrav, og leve op til vore forpligtelser som en del af samfundet.

Næsten alt produktion belaster miljøet, – det gør produktion af el-artikler også.

Elworks A/S bestræber sig på, at tage absolut mest mulig hensyn til miljøet. Samtidig med, at vi producere el-artikler til en konkurrencedygtig pris. Bæredygtigheden mener vi, er en god, langsigtet forretning i vækst, der bygger på fortsat dialog om balancen mellem økonomi, miljø og ansvar – uden at gå på kompromis med den del, som direkte vedrører vores ansvar og hensyn til miljøet.

Arbejde forebyggende og målrettet på, at reducere de påvirkninger, som vores produktion har på miljøet, medarbejderne og det omgivende samfund. Inddrage viden fra forskning, i det omfang det er os muligt.

Vi vil endvidere udvikle, planlægge og investere i vores produktion og produkter således, at der udvises mest mulig hensyn til miljøet.

Vi vil overholde og være på forkant med miljø-lovgivning og gældende miljøregler. Elworks A/S er også omfattet af WEEE direktivet og har derfor medlemsskab ved Elretur. Vi vil til enhver tid tilskynde og opmuntre vores underleverandører til, at inddrage miljøforhold i produktion og produkt.